Новото ръководство на Ботев (Пд) готви смяната на Ферарио Спасов?


Новото ръководство на Ботев (Пд) готви смяната на Ферарио Спасов?
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1822 0

Ръководството на Ботев (Пловдив) в лицето на Сдружение ПФК Ботев обмисля да отстрани треньора на тима Ферарио Спасов, съобщава "Тема спорт". Позицията на специалиста бе разклатена от резултатите на "канарчетата" през новия сезон в Първа лига - 2 загуби и 2 равенства.

Отборът направи много сериозна селекция, но на този етап това не дава нужния ефект. Надеждите са били, че Царско село ще бъде победен, но това не се случи. Ръководството на Ботев вече е провело разговор с евентуален нов наставник. Самият Спасов пък за пореден път не спести критиките си към управлението на клуба.

"Темата с клуба стана банална вече, не се е променило нищо. Ние трябва да побеждаваме, настроението не е добро, в лоша серия сме. Не искам да коментирам какво става с клуба - много сили и енергия губя в тази посока. Трябва да се концентрирам върху работата с отбора. Не съм в течение какво се случва с ръководния пост в Ботев. Имаме нужда от още попълнения, алтернатива на Наско Илиев в нападение нямаме", заяви той след равенството с Царско село. А кой може да е новият треньор на ЦСКА 1948 вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички