Ботев Пловдив не успя да победи и Царско село след нулево равенство


Ботев Пловдив не успя да победи и Царско село след нулево равенство
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1409 0

Ботев Пловдив и Арда завършиха 0:0 в двубой от петия кръг на Първа лига. Срещата не бе никак атрактивна, като пловдивчани вече трета среща нямат победа. Отборът на Любослав Пенев продължава да е без загуба през сезона и без допуснат гол.

Срещата започна доста скучно, като двата отбора не създаваха особено положения. В 13' дойде първата по-опасна, като Сисе стреля, но топката излезе в аут. Последваха по-силни минути за пловдивчани, но удари на Станислав Шопов и Атанас не бяха достатъчно точни, за да открият резултата. В 43' Шопов разтресе горната греда на вратата на "царете" след удар на Шопов, а след това Вутов не успя да се разпише при добавката.

Второто полувреме предложи скучен футбол, като първата сериозна опасност дойде в 76-ата минута при едно центриране успоредно на голлинията на Пласид, което обаче не беше засечено от никого. Малко след това домакинът на ботевистите реши да се намесва при спряна игра заради паднал състезател на "царете", което му донесе червен картон. Няколко минути се стигна и до напрежение пред вратата на Царско село. След изпълнение на ъглов удар от страна на Тодор Неделев топката бе буквално пред гол линията на Джони Пласид, но никой състезател не успя да я докосне, за да влезе във вратата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички