Ботев (Пловдив) се раздели с играч, защото имал договор с друг клуб


Ботев (Пловдив) се раздели с играч, защото имал договор с друг клуб
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1285 0

Ботев (Пловдив) се раздели с футболиста Диего Кардосо. Двете страни прекратиха взаимоотношенията си по взаимно съгласие. Причина за раздялата, е че при подписване на договора с "жълто-черния" клуб, бразилският нападател има действащ договор с Ботафого.

В момента на подписване на контракта с Ботев, Диего Кардосо предостави всички необходими документи, включително и акт за прекратяване на договора му с Ботафого. След поискване на ITC сертификат от ФИФА обаче бе установено, че играчът има действащ договор с Ботафого. Договорът на бразилския футболист с Ботафого е до месец декември 2020 година.

При създалата се ситуация, "жълто-черният" клуб получи пълно съдействие от посредника от българска страна, спомогнал за осъществяването на трансфера. "ПФК Ботев Пловдив пожелава на Диего Кардосо успехи в бъдещите му професионални планове", написаха "канарчетата". Междувременно, в клуба продължават да имат проблеми на управленско ниво - ето подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички