Неделев с признание: Нищо не ми хареса в Локомотив Пловдив и отидох в Ботев


Неделев с признание: Нищо не ми хареса в Локомотив Пловдив и отидох в Ботев
Снимка: Официален сайт на Ботев (Пловдив)

3255 0

Един от най-емблематичните играчи на Ботев Пловдив през настоящия век - Тодор Неделев, даде близо тричасово интервю за подкаста "При ТоТо", който традиционно бива публикуван в социалното пространство.

Там "канарчето" сподели за емблематична история от детството му, в която той тепърва започва да се занимава с футбола и първоначално преминава през школата на вечния враг на Ботев - Локомотив Пловдив.

"Не знам дали много хора знаят преди да отида в Ботев 2002 имам две тренировки с Локо Пловдив, преди години на една сгур на "Лаута". С баща ми не се съгласихме за там. Не ни хареса нищо", разкри капитанът на Ботев - Тодор Неделев.

 Любопитно е да се отбележи, че като професионален футболист Неделев е участвал 18 пъти в голямото дерби на Пловдив, в който развоят е почти изравнен - шест пъти Ботев побеждава, седем се стига до реми, а 5 пъти "железничарите" побеждават.

Безспорен факт е, че именно една от въпросните 5 загуби е най-голямата в кариерата на Неделев, а именно 0:6 на "Лаута" на 28-и ноември 2020 г. Тогава Неделев изиграва 52 минути. Срещу този съперник е вкарал 5 гола и е асистирал 7 пъти.

Вижте ВИДЕО с разкрития на Неделев за трансфера му в Майнц 05!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички