Тодор Неделев: Травмата ми е същата като на Михаел Шумахер, никога не бих се върнал в Грузия


Тодор Неделев: Травмата ми е същата като на Михаел Шумахер, никога не бих се върнал в Грузия
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

3563 0

Един от капитаните и лидер на Ботев Пловдив - Тодор Неделев, взе участие в подкаста "При Тото" и говори за случилото се през месец юни в Грузия, когато пострада тежко при катастрофа с автобус на националния отбор на България.

"Единственото, което си спомням, е, че си говорим с момчетата отзад в автобуса и после се събуждам в болницата. Като се събудих веднаха попитах: "Кога ще мога да играя отново футбол?". Много ми се иска да играя", не скри Неделев и добави:

"Нищо не помнех от случилото се. Травмата ми е същата като на Михаел Шумахер, едно към едно. Само че при мен всичко се е случило бързо в болницата. Нашият лекар д-р Бончев ми каза, че е влязъл направо в операционната и като е видял как оперира колегата му, е било ясно, че е невиждан майстор. А той оперирал само от министър нагоре!".

"Бочев каза, че се е успокоил, че съм бил в добри ръце. Засегната е била артерията, не е имало проблем с мозъка. Зашили са ме с три копчета и докторът не ми е сложил пластина, защото с нея е нямало да играя футбол повече", разясни техничарят и допълни, че не би се върнал в Грузия:

"Много ме бе страх в самолета и никога не бих се върнал там в Грузия. Живот и здраве, януари вече трябва да започна да се изявявам на сто процента. Исках по-рано да играя, но казаха, че няма смисъл за два-три мача. Аз вече месец тренирам наравно с отбора. Просто съм с каската, тя ми е удобна. Не ме е страх да играя пак".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ботев Пловдив ще води преговори за треньорския пост с легенда на България от САЩ' 94?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Кратки истории

Излишният вратар, най-чудатото реми и още 2 мегастранни футболни случки

Интересните ситуации във футбола се случват ежедневно и в 21-ви век феновете успяват да научат всичко, което...

Реклама
Най-четени новини

виж всички