Керкез: Заслужавахме минимум равенство с ЦСКА


Керкез: Заслужавахме минимум равенство с ЦСКА
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1203 0

Треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез заяви, че отборът му е заслужавал поне равенство в мача с ЦСКА. "Червените" победиха на "Колежа" с 2:1 и се изкачиха на трето място в класирането.

"Те вкараха 2, ние 1 и това е причината да спечелят. Ако погледнем целия мач, трябваше минимум равенство да постигнем. В подобни дербита не трябва да правиш подобни грешки, играхме срещу качествен отбор, който ни натискаше. А ние направихме много грешки, не съм доволен.

Това не е алиби, но Конте има проблем, Секулич е болен, ? се контузи, много неща се случиха. Съжалявам, но трябва да бъда горд с моите играчи. Благодаря на феновете, съжалявам, че не им дадохме по-добър резултат. Опитахме да спечелим, имаме много работа, ако искаме да сме на нивото на Лудогорец и ЦСКА

Надявам се да не са сериозни проблемите. Сега Реда се върна, имаме Уме, който се връща. Имаме трудна програма, но трябва да разберем, че ние сме Ботев и във всеки мач, който е дерби, трябва да дадем всичко от себе си", коментира той пред "Диема спорт" след мача.

Треньорът заяви, че информацията, че е питал Саша Илич за съперника, не отговаря на истината. "Видяхме, че ЦСКА се връща по-силен, играчите показаха, че искаха, въпреки проблемите, които имаме. Отстъпваше ни малко качество, да стреляме, да вкарваме. Искам да видя отбор, който не се предава, както днес, без значение резултата", завърши Керкез. А ето какво каза Нестор Ел Маестро след двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички