Генчев: Притеснява ме, че селекцията ни се бави, двама "сигурни" ни отказаха


Генчев: Притеснява ме, че селекцията ни се бави, двама "сигурни" ни отказаха
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

907 0

Треньорът на Ботев (Пд) Станислав Генчев изрази притеснение, че селекцията на тима се бави. Той не остана доволен изцяло и от играта на своя отбор при победата с 3:0 над Раднички (Ниш) в последната лятна контрола.

"Селекцията се бави доста, особено в защита. Има дисбаланс в отбора, налага се да преквалифицираме Минков и Акере като крайни защитници. В центъра на отбраната също сме доста рехави, а все още нямаме нито един нов футболист в защита. Там са най-големите ни притеснения. Имахме няколко отказа от футболисти, дори двама от тях ги брояхме за сигурни, но те отказаха и търсим нови варианти", сподели Генчев след мача.

"Хубаво е, че свършваме подготовката с убедителна победа. Играта ни не беше точно това, което ми се искаше, ритъмът беше доста бавен и заради топлото време. Радва ме желанието, което показват моите футболисти. Резултатът е добър и ако победим така в първенството, може би ще съм доволен. Можем обаче да играем много по-бързо", допълни той.

"Ще разчитам на всеки един играч, който е в отбора в момента. Можем да се разделим с някого, но в момента това са футболистите, с които ще започнем шампионата. Има реални оферти за двама състезатели, през следващата седмица ще стане ясно тяхното бъдеще", каза още треньорът.

Той уточни, че Димитър Тонев ще бъде преотстъпен в Крумовград и че ще разчита на Мохамед Брахими, но за него има запитване от друг клуб. А ето с коя звезда се очаква да се раздели Ботев (Пд).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички