Балтанов: Генчев държи много на дисциплината, ако го слушаме, нещата ще се получат


Балтанов: Генчев държи много на дисциплината, ако го слушаме, нещата ще се получат
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

6609 0

Един от най-опитните в състава на Ботев Пловдив и сред лидерите в съблекалнята Лъчезар Балтанов определи двубоя с Арис като европейски, който може да послужи като много добър пример. Той е готов да помага на "канарчетата" дори и с по-малко игрово време.

Балтанов с голямо доверие към Станислав Генчев

"Днес почетохме нашия фен Тоско. Знаем какво е дал на отбора. Този мач беше емоционален, в негова памет. Двете публики пяха заедно. Това беше европейски мач. С такъв мач може да израстваме", каза Балтанов след двубоя.

"Генчев държи много на дисциплината, иска да играем комбинативен футбол. Ако го слушаме, нещата ще се получат. Дано да направим силен сезон и да сме в челните позиции в края на сезона. Винаги ще помагам. Ще го правя и с по-малко игрово време. Ще играя, където се налага. Успехите ще дойдат, ако слушаме треньора. Да се надяваме, че ще сме готови. Тази проверка е много полезна. Надявам се да ни послужи като добър пример за предстоящите мачове. Всеки чака дербитата", допълни той. А самият Генчев пък сподели, че очаква още пет нови попълнения, които да са от помощ за идния сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички