Ботев (Пд) загря за Локо (Пд) с разгром над сръбския Раднички


Ботев (Пд) загря за Локо (Пд) с разгром над сръбския Раднички
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

1744 0

Ботев (Пловдив) завърши лятната си подготовка с победа. "Канарчетата" разбиха сръбския Раднички (Ниш) с 3:0 на своя стадион "Христо Ботев" преди броени минути.

"Жълто-черните" започнаха мача агресивно и стигнаха до гол в 17-ата минута. Тогава Мартин Секулич засече центриране от фал на Колев с глава и прати топката в горния десен ъгъл на сръбския тим.

Много бързо след това гостите можеха да изравнят, но Пунчец успя да избие от голлинията. В 35' Ботев удвои преднината си от дузпа, отсъдена за фал в наказателното поле срещу Джеймс Ето'о. Точен от бялата точка бе отново Секулич.

Класиката бе завършена 4 минути преди края на първото полувреме. Тогава Реда Рабей бе прецизно изведен и също толкова изящно той намери долния десен ъгъл на сръбската врата - 3:0.

До почивката Раднички можеше да намали изоставането си, но изстрел на Александър Пейович намери напречната греда. Най-добрата възможност за попадение гостите имаха в 85', когато след грешка на "канарчетата" Айдар копна над Ханкич, но не намери очертанията на вратата.

В последните минути на редовното време Гаку от състава на гостите получи червен картон за невъздържана реакция срещу главния рефер. Още новини за Ботев (Пд) четете в Sportlive.bg. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички