Официално: Станислав Генчев даде нов договор на ключов футболист за Ботев Пловдив


Официално: Станислав Генчев даде нов договор на ключов футболист за Ботев Пловдив
Снимка: Официален сайт - Ботев Пловдив

3490 0

Новият старши треньор на Ботев Пловдив - Станислав Генчев, мигновенно зарадва запалянковците на един от най-популярните клубове в България. Само ден, след като доскорошният наставник на Локомотив София бе представен начело на "канарчетата" - от клуба обявиха нов договор. 

Той е свързан с дългогодишния футболист на Ботев Пловдив - Лъчезар Балтанов. 34-годишният полузащитник изигра най-много двубои по време на професионалната си кариера именно за "жълто-черните" - 204, в които се отчете с 34 попадения и 22 асистенции. 

Очертава се опитният играч да участва в изграждането на бъдещия конкурентноспособен тим на "Колежа", след като Ботев допусна тотален провал през изминалия сезон. Неговото ново споразумение е в рамките на една година.

Съобщението на Ботев Пловдив

"Лъчезар Балтанов поднови договора си с Ботев 🚨

✍🏼 Ботев (Пловдив) поднови договора на Лъчезар Балтанов. Опитният полузащитник удължи контракта си с "канарчетата" за още една година.

През настоящия шампионат Балтанов бе част от дублиращия отбор на "жълто-черните". В края на сезона Лъчо изпълни своята мечта - да изведе Ботев на "Колежа", като това се случи в домакинството на Арда.

💬 "Щастлив съм, че оствавам в Клуба. Ще продължавам да давам всичко на отбора, както съм го правил винаги. Надявам се следващият сезон да бъде по-добър от предходния и да направим феновете щастливи.", категоричен бе Балтанов пред официалния сайт на "канарчетата".

Вижте кой договор на звезда няма да бъде подновен от Ботев Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички