Футболист на Ботев Пловдив обясни на феновете защо е бил на мача Левски - Лудогорец


Футболист на Ботев Пловдив обясни на феновете защо е бил на мача Левски - Лудогорец
Снимка: Levski.bg

5605 0

20-годишният играч на Ботев Пловдив - Петър Вуцов, който е син на Вили Вуцов и внук на легендарния футболист и треньор на Левски Иван Вуцов, написа пост в социалните мрежи, с който обясни на "жълто-черните" фенове защо е присъствал на мача на "сините" срещу Лудогорец.

Младокът обясни действията си с "родова памет" и това, че е внук на "един от най-обичаните левскари"!

Ето какво гласи публикацията на Вуцов:

"До гордите и непреклонни фенове на Ботев, до цялата пловдивска общественост. Скъпи ботевисти за мен е чест и превилегия да играя за славния жълто-черен отбор, донесъл толкова много радост на Пловдив и България, възпитал поколения на ред в любов към родината. Искам да заявя, че в нито един момент не съм искал да ви засегна присъствайки и радвайки се на победата на Левски над Лудогорец. Вие феновете на Ботев ПД, ще ме разберете най-добре, защото това, което чувствам аз, го чувствате и вие! Това се нарича родова памет, тя е силно закодирана в мен. Аз съм внук на един от най-обичаните левскари Иван Вуцов, неразделен приятел с игралия и за Ботев незабравим Гунди! Баща ми, вуйчо и целият ми род са потомствени левскари. Не съм предател, ще давам всичко от себе си, до последни сили за каузата Ботев, но ще уважавам и моя род! Искам от все сърце, ако рекъл Бог, да оставя трайни следи със свещенната жълто-черна фланелка!".

Вижте още: Ботев Пловдив с жест към малък фен (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички