Ферарио Спасов: В някои отношения пловдивското дерби е по-добро от софийското


Ферарио Спасов: В някои отношения пловдивското дерби е по-добро от софийското
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1247 0

Треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов говори преди дербито на града срещу големия дразнител Локомотив. Опитният наставник направи сравнение със софийското дерби между ЦСКА и Левски, като дори заяви, че столичният дуел отстъпва в някои отношения.

"Дербито на Пловдив между Ботев и Локомотив е с традиции, в някои отношения е на по-високо ниво от софийското. Уверен съм, че при нас настроението е на нужното ниво, остава да се овладее напрежението и да покажем играта, която искат да видят феновете. Водил съм Ботев един път в това дерби и знам какъв е зарядът в него" - заяви Спасов.

Той призна още, че липсата на Тодор Неделев, Кристиан Димитров и Фернандо Виана няма как да не се отрази на "канарчетата", но и че вярва в уменията на останалите, които да компенсират. Припомняме, че Неделев лекува контузия, централният бранител бе продаден в Хайдук (Сплит), а Виана напусна.

На линия за двубоя ще е новопривлеченият бивш капитан на ЦСКА Иван Бандаловски. А повече за трансфера на един от най-перспективните български бранители в лицето на Кристиан Димитров - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички