Ферарио Спасов хвърля оставка: Чашата преля!


Ферарио Спасов хвърля оставка: Чашата преля!
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

2862 0

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов не скри огромното си разочарование от поражението на своя отбор с 1:3 от новака в Първа лига Монтана. "Канарчетата" допуснаха да бъдат обърнати и загубиха безславно гостуването си на далеч по-скромния отбор на Монтана. Афектиран от случилото се, Спасов обяви, че ще подаде оставка.

"Това беше най-слабият мач на отбора под мое ръководство. Напълно заслужен успех за Монтана, който ни превъзхождаше във всички аспекти. Начинът, по който играехме, беше безкрайно разочароващ. Не съм очаквал такова поведение от футболистите. Общият тон не беше добър. Загубихме доста безславно, въпреки че отново поведохме в резултата. Нямам обяснение. Винаги търся причината в себе си, когато се получава такава игра. Аз съм човекът, който носи отговорност", започна Спасов.

"Констатирам, че не показваме достатъчно футболни аргументи, когато сме гости. Не мисля да хвърлям упреци към никого. Знаем си проблемите. Нуждаем се от селекция, която няма как да се осъществи. Извинявам се на всички фенове, които ни подкрепят. Футболистите също трябва да поемат тяхната отговорност за това, което правят по време на мачовете.

Не мога да си обясня защо се получава такава. Има причини, но трябва да се съберем и да решим дали ще продължаваме по този начин. Аз съм човек с достойнство. След като отборът не може да реагира на моите идеи, ако ръководството прецени, няма проблем да подам оставка. В момента обмислям да подам оставка. Който ме познава, знае, че аз си държа на думата. Химията в отбора изчезна. Най-нормалното е да е даде шанс на някой, който ще вдигне отбора. Основната причина е в мен. Чашата ми вече преля", добави още специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички