Тодор Неделев готов да помогне на Ботев Пд със свой трансфер


Тодор Неделев готов да помогне на Ботев Пд със свой трансфер
Снимка: БГНЕС

2030 0

Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев беше избран за номер 1 за футболист на 3-ия кръг в efbet Лига и за месец август, но в анкетата на спортните журналисти. Там изпревари Матиас Курьор (Черно море) и Иван Коконов (Арда). Халфът призна, че е готов да помогне на пловдивчани, ако се налага и с негов трансфер.

 "Ако има оферта, която устройва мене и клуба, ще седнем да говорим. Но се надявам на нормализация. И Георги Самуилов да се върне, защото имаме нужда от неговата подкрепа. Още не сме наясно дали ще го направи. Написахме декларация, защото докато той беше, всичко беше наред. А и отборът не играеше толкова зле. Надявам се да се оправят нещата", заяви Неделев.

"Трабзонспор още от зимата ме следеше. Тогава не станаха нещата. През тези 6 месеца поддържахме контакт, говорили сме. И 3-4 дни преди последния мач със Славия, баража за Лига Европа, един мениджър ми се обади и ми каза, че те се отказват. Аз не съм се отказал. Като прочетох за какви пари става дума, едва ли някой би отказал. Така са преценили, така че аз продължавам напред и това е".

"Дали е възможен трансфер сега? Всичко е възможно. Чакаме оферта, ако ни устройва нас и Ботев, ще преценим. Наистина отборът започна сезона много добре - с победа над Локомотив в дербито. И си казах: стартираме по най-добрия начин. Но след това загубихме в три поредни мача в последните минути- с ЦСКА, Берое, Арда. Жалко е, че загубихме толкова точки в последните минути. Но нека не забравяме, че първенството е едва в началото и ние имахме нелека програма", не скри оптимизма си халфът.

Накрая той пожела и успех на градския съперник Локомотив, който играе в четвъртък в турнира Лига Европа срещу английския Тотнъм. "Аз не излизам много навън, вероятно има еуфория, но мачът ще се играе пред празни трибуни. Пожелавам успех на Локомотив. Такъв отбор и такъв треньор да дойдат в Пловдив, си е събитие. Дано да се представят добре", завърши футболистът на Ботев.

А какви са задълженията на пловдивчани след напускането на Георги Самуилов - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички