Феновете на Ботев Пловдив побесняха: Искат незабавно прекратяване на разплащания за "Колежа"


Феновете на Ботев Пловдив побесняха: Искат незабавно прекратяване на разплащания за "Колежа"
Снимка: Botevplovdiv.bg

1845 0

Клубът на привържениците на Ботев Пловдив адресира съобщение до кмета на Общна Пловдив Здравко Димитров. Искането на феновете на "канарчетата" е да бъде "разпоредено незабавно прекратяване на всички разплащания към изпълнителя на обществената поръчка ДЗЗД "Колежа".

Причината за това са множеството смущаващи факти и обстоятелства, свързани с обществената поръчка за довършването на "Христо Ботев", пишат още феновете. Те настояват за проверки. Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

"До

Г-н Здравко Димитров

Кмет на Община Пловдив

Уважаеми г-н Димитров,

 

На 22.01.2023 г. КПБП, сдружение „ПФК Ботев” и БУЛТРАС дадоха съвместна пресконференция, на която информираха обществеността за открити множество смущаващи факти и обстоятелства, свързани с обществената поръчка за довършване строителството на стадион „Христо Ботев”. В тази връзка и предвид големия обществен интерес, както и опасността от неправомерно разходване на обществен ресурс, който впоследствие не може да бъде възстановен, Ви призоваваме незабавно да разпоредите прекратяване на всички разплащания към изпълнителя на обществената поръчка ДЗЗД „Колежа” до изясняване на всички факти и обстоятелства по случая.

Очакваме да разпоредите вътрешна проверка въз основа на изнесените факти и обстоятелства, резултатите от която да обявите публично.

С уважение:

КПБП, Сдружение ПФК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички