Балтазар с първи думи след зрелищния хикс на Ботев Пловдив срещу латвийци (ВИДЕО)


Балтазар с първи думи след зрелищния хикс на Ботев Пловдив срещу латвийци (ВИДЕО)
Снимка: botevplovdiv.bg

1085 0

Новият треньор на Ботев Пловдив Бруно Балтазар сподели мнението си след контролата с Рига, завършила при зерлищното 4:4. Португалският специалист изтъкна, че все пак в момента се запознава с нивото и качеството на своя тим.

Беше добър тест за нас. Това е само вторият ни мач от подготовката. Играхме срещу Рига, които тренират от доста повече време и вече имат няколко контроли зад гърба си, така че беше по-различно при тях. Не започнахме добре - тяхното темпо ни създаде проблеми в началото, но след това се напаснахме и играта се изравни.

Нормално е играчите да се чувстват малко "тежки". Допуснахме някои голове, които не трябваше и няма да допуснем в бъдеще. Това са нормални грешки при подготовка. Във втората част реагирахме добре, променихме напълно отбора. Играхме добре, пресирахме високо защитниците на Рига и отбелязахме три гола.

Беше добър тест, резултатът също е важен, но не е резултатът, който желаехме, дори в контрола. Но като цяло съм щастлив от поведението на играчите, виждам доста от нещата, които се опитвам да изградя. Очевидно е, че футболистите са малко изморени от толкова интензивни тренировки. Не мога да желая повече. Имаше ангажираност, всички се опитаха да покажат това, което тренирахме преди този мач.

Беше добра възможност да видя и опозная повече играчите, които започнаха в първата част - Колев, Чернев. Добре беше да ги видя в действие и да видя техния потенциал. Използвахме и други футболисти - имаме и играчи на проби. Доста опит от гледна точка на тестването на играчи на някои позиции и тяхното поведение, част от подготовката е.

Ще се повторя, че резултатът е важен. Искаме да изградим печелишва динамика в отбора. Видяхте какво се случи в мача и последния гол. Нормално е в такива срещи особено при отбора, който я организира. Но въпреки това съм доволен.

Ману се справи добре, както и останалите играчи. Искаме офанзивен отбор и да създаваме положения, а той има качествата да ги реализира, както и други играчи с качества да отбелязват. Важно е представянето с и без топката, което отборът показа днес. Агресивността, която се опитваме да изградим, понякога закъснява в подхода си. Но това е напълно нормално. Идеите са тук. Агресивна защита и когато имаме топката, да създадем шансове. И създадохме много, Ману отбеляза три, но и други играчи можеха“, заяви Балтазар пред клубната телевизия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Нови скандали: пускат "Колежа" с две довършени трибуни и без цялостна козирка?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички