Етър се готви да сложи край на загубите с успех за Купата над Ботев Пловдив


Етър се готви да сложи край на загубите с успех за Купата над Ботев Пловдив
Снимка: Lap.bg

1390 0

Ръководството на Етър Велико Търново обясни каква е спортно-техническата ситуация преди важното домакинство на Ботев Пловдив за Купата на България. 

Двата тима се изправят един срещу друг в сряда от 17:30 часа, след като се паднаха на жребия за 1/8-финалите в турнира. По-рано през кампанията те вече играха на "Ивайло", а гостите драматично победиха с 2:1. 

Сега от старата столица се похвалиха, че най-накрая нямат наказани футболисти. В състава се завръщат Георги Александров, Крум Стоянов и Мартин Моран - само Луис Кордова е контузен. 

Съобщение от "виолетовите"

"Етър" приема „Ботев“ (Пловдив) в осминафинален мач от турнира за Купата на България. Двубоят е утре от 17:30 ч. на стадион „Ивайло“. Волен Чинков ще ръководи мача, асистенти са му Дениз Соколов и Тодор Вуков, а съдийски наблюдател – Милко Николов.

За пръв път от доста време “Етър” няма наказан футболист. В строя след наказание се завръща Георги Александров, на линия вече са и възстановенити Крум Стоянов и Мартин Моран, които ще са в групата за мача. Сигурен отсъстващ е само контузеният защитник Луис Кордова.

Билетите за мача са на цена от 15 лв. стандартен и 8 лв. за учащи и пенсионери. Те ще бъдат пуснати в продажба в четвъртък от 12:00 ч. във фен магазина, а от 15:30 ч. и на северните каси за привържениците на “Етър” и на южната за феновете на гостите. Входовете на стадиона отварят в 16 ч", написаха "болярите" в социалните мрежи. 

Следете всичко най-интересно около Купата на България със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички