Останаха 2 "билета" за 1/4-финалите за Купата на България - кандидатите за тях са ЦСКА 1948, Берое, Етър Велико Търново и Ботев Пловдив


Останаха 2 "билета" за 1/4-финалите за Купата на България - кандидатите за тях са ЦСКА 1948, Берое, Етър Велико Търново и Ботев Пловдив
Снимка: БГНЕС

1791 0

Отборите на Спартак Варна, Пирин Благоевград, Арда Кърджали, Хебър Пазарджик, ЦСКА и Лудогорец вече се класираха за 1/4-финалите в турнира за Купата на България!

Най-голямата изненада до момента бе поднесена в Пазарджик, където "зелените" отстраниха Левски след изключителна драма в края на мача...

В днешния 7-и декември (четвъртък) ще се изиграят последните два сблъсъка от 1/8-финалната фаза на надпреварата - ЦСКА 1948 срещу Берое и Етър Велико Търново срещу Ботев Пловдив!

1/8-финалът в Бистрица

Тимът на Николай Панайотов елиминира Марица в Пловдив на 1/16-финалите с минималното 1:0, докато този на Хосе Луис Ачиари се справи трудно с Бдин във Видин - 2:1 след продължения.

ЦСКА 1948 и Берое вече се срещнаха веднъж през сезон 2023/24 - в 11-ия кръг на Първа лига, когато в Стара Загора мачът завърши без победител - 0:0.

Днешният двубой на стадиона в Бистрица ще стартира в 14:30 часа!

1/8-финалът във Велико Търново

На предходната фаза "болярите" се наложиха с 3:2 (след продължения) над Черноморец в Бургас, а "канарчетата" се справиха без проблем със Струмска слава като гост и записаха класически успех с 3:0.

Ботев Пловдив вече победи веднъж Етър във Велико Търново през настоящата кампания - срещата от 7-ия кръг на Първа лига завърши 2:1 за "жълто-черните".

Днешният мач в старата българска столица е с начален час 17:30!

*Четете всички последни новини от българския футбол в SportLive.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички