Бруно Балтазар може да бъде уволнен още тази седмица


Бруно Балтазар може да бъде уволнен още тази седмица
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

4005 0

Треньорът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар е близо до раздяла с клуба. Очакваше се той да бъде заменен след края на сезона, но това може да се случи по-рано. Тази седмица португалецът има разговор със собственика Антон Зингаревич и след нея може да си стегне багажа, пише "Тема спорт".

На своя нов стадион, който феновете чакаха с години, "канарчетата" допуснаха две поредни загуби - от Левски и от Лудогорец. Балтазар застана начело на Ботев на 3 януари и оттогава в 12 мача е постигнал 3 победи, 4 равенства и 5 загуби.

За срещата със Зингаревич обяви самият наставник, след като тимът му отстъпи с 0:2 от Лудогорец в 30-ия кръг на Първа лига. Той посочи, че ако ръководството реши да го освободи, няма да създава пречки.

Според изданието е почти сигурно, че през лятото "жълто-черните" ще имат нов треньор и той ще е българин. Феновете обаче не винят за резултатите толкова треньора, колкото бившия наставник, а сега съветник - Азрудин Валентич. Според тях той продължава да дърпа конците на "Колежа" в спортно-технически план. Ето каква е програмата на Ботев (Пд) в първия плейофен кръг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички