Ботев Пловдив завърши лагера в Дубай със загуба, Елвис Ману се спречка с играч на Спартак Москва (ВИДЕО)


Ботев Пловдив завърши лагера в Дубай със загуба, Елвис Ману се спречка с играч на Спартак Москва (ВИДЕО)
Снимка: Оф. сайт на Ботев Пловдив

804 0

Ботев Пловдив допусна минимално поражение с 0:1 от Спартак Москва в последната си контролна среща от зимния подготвителен лагер в Дубай. Единственото попадение в мача падна в 67-ата минута и бе дело на Павел Мелешин.

Двубоят започна нервно и в шестата минута се стигна до спречкване между капитана на руснаците Георги Джикия и Елвис Ману. Те дори се хванаха за гушите и настъпи временен хаос на терена, но всичко се размина само с жълти картони за двамата. 

Иначе през първата част положенията пред двете врати липсваха. Най-добрият шанс се откри пред Реда Рабей от "канарчетата", който стреля технично от границата на наказателното поле, но вратарят на Спартак се отличи с добра намеса. В началото на втората част Ману се откъсна от защитата по десния фланг и центрира успоредно на голлинията, но там нямаше негов съотборник, който да засече топката. 

В 67-ата минута московчани откриха резултата -  центриране от левия фланг свари защитата на "канарчетата" неподготвена и топката падна на крака на Мелешин, който със силен удар не остави шансове на Хидайет Ханкич за 1:0.

Това бе трета и последна проверка за "жълто-черните" от лагера им в Дубай. До момента те бяха завършили 4:4 срещу латвийския Рига и бяха победили с 2:1 руския Урал Екатеринбург. 

*Още новини за български футбол ще откриете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички