Официално: Арда Кърджали привлече бившия съотборник на Килиан Мбапе Шано Бокулда


Официално: Арда Кърджали привлече бившия съотборник на Килиан Мбапе Шано Бокулда
Снимка: fcarda.bg

2829 0

От Арда Кърджали се похвалиха с нов футболист в днешния 27 януари - договор за 2.5 години с тима на Александър Тунчев е подписал Шано Бокулда!

Той е роден през 1996 г. във Франция и е юноша на Монако, където се засича със звездата на световния футбол Килиан Мбапе. След това преминава през втория отбор на Лил и португалските Белененсеш и Мафра.

От клуба обявиха привличането му за "сериозен трансферен удар" и уточниха, че вече е направил дебют с фланелката на Арда по време на зимния лагер в Турция (в контролата с Аланияспор), но е получил контузия на ръката и ще бъде прегледан в местната болница.

Ето какво гласи публикацията на Арда:

"Сериозен трансферен удар направи ръководството на ПФК АРДА, след като успя да привлече френския футболист Шано Бокулда. Той отпътува с отбора на лагера в Турция, и след преценка на треньорското ръководство, спортният директор Ивайло Петков и Шано уточниха всички детайли около контракта. Договорът на играча е за 2,5 години. Той играе на поста полузащитник.

Шано Бокулда е роден на 24 май 1996г. във Франция. Юноша е на Монако, където се засича със днешната звезда на френския футбол Килиан Мбапе, и играят няколко сезона заедно. В същия момент в първия отбор на Монако играе Димитър Бербатов. След Монако, Шано Бокулда преминава във втория отбор на Лил, в португалските Белененсеш и Мафра.

Шано вече направи дебют с фланелката на АРДА в Турция в контролата с Аланияспор, но получи контузия на ръката и ще бъде прегледан в местната болница.

Ръководството на ПФК АРДА, треньори, футболисти и фенове, пожелават много успех на Шано Бокулда с екипа на АРДА".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Предложих го на два клуба в България" - Михайло Мудрик е можел да играе в Първа лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички