Чашата официално преля! Феновете на Ботев Пловдив "заливат" улиците на града


Чашата официално преля! Феновете на Ботев Пловдив "заливат" улиците на града
Снимка: facebook.com/KPBP.BG

1760 0

Чашата на търпението за феновете на Ботев Пловдив официално преля. "Жълто-черните" привърженици обявиха датата, часа и мястото, когато ще "залеят" пловдивските улици в знак на протест срещу кмета на града Здравко Димитров.

Причина за това са поредните забавяния и оскъпяване на проекта за дългоочакваната реконструкция на стадион "Христо Ботев". Ремонтът на дома на "канарчетата" е в процес, който обаче изисква още и още.

Именно поради това и непрестанните лъжливи обещания по адрес на "Колежа", запалянковците взимат нещата в свои ръце, обявявайки протестни действия срещу отговорните за проекта.

Ето какво написаха от Клуба на привържениците на Ботев Пловдив във "Фейсбук":

"Уважаеми Ботевисти,

Време е да залеем улиците на Пловдив с жълто-черно море от хора, които милеят за своя дом! Хора, които 10 години проявявахме търпение, изглеждащо сякаш неизчерпаемо. Хора, които не загубиха разсъдъка и вярата си в Ботевизма и за миг, но бяха лъгани и живяха във времена нелепи, в които крадци управляват слепи!

На 01. 02. 2023 г. (сряда – Трифон Зарезан) точно в 18:00 ч. се събираме на емблематичния за Пловдив площад „Съединение“! Няма човек, който да не вярва, че обединени от КПБП, сдружение ПФК Ботев, фондация „Жълто и черно“, Бултрас Файт Клуб и обединени фракции Бултрас, ще спечелим този мач!

Сигурни сме, че и след деня на Трифон Зарезан ще имаме поводи за празненства, защото когато сме заедно, сме по-силни от всичко! А когато празнува Ботев, всички други са на колене! Да излезем на улицата, която е нашето единствено оръжие срещу несправедливостта!

СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!

Сдружение КПБП

Сдружение ПФК Ботев

Фондация Жълто и Черно

Сдружение Бултрас Файт Клуб

Обединени фракции Бултрас".

Ето какъв ход предприема Община Пловдив по сагата с "Колежа"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Шампионска лига

Българин от Левски е вкарвал повече от Ерлинг Холанд в мач от евротурнирите

Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд изуми футболния свят, след като снощи допринесе с 5 гола за успеха...

Реклама
Най-четени новини

виж всички