Ботев Пловдив "захапа" БФС заради рекламни пана


Ботев Пловдив "захапа" БФС заради рекламни пана
Снимка: Официален сайт - Ботев Пловдив

1829 0

Ръководството на Ботев Пловдив защити използването на LED табла вместо класическата рекламна лента около терена. "Канарчетата" използваха подобен метод при домакинството на Черно море, загубено с 3:4 на базата в Коматево.

До подобни действия се стигна заради медии в публикациите, които клубът оспори с твърдението, че нововъведението е използвано напълно безплатно. Това е станало благодарение на компанията MBS и други партньори.

Ето какво пишат "жълто-черните":

"В мача срещу Черно море, Ботев използва LED табла вместо класическата рекламна лента около терена.

Използването на LED табла не само помогна на Ботев да подобри телевизионната картина от стадиона по време на прякото излъчване, но и успя да спечели допълнителни средства от реклама. С това Ботев беше сред 13-те клуба, които станаха партньори на компанията MBS, чието предложение за сътрудничество преди това беше отхвърлено от БФС.

Въпреки редица публикации в медиите, твърдейки обратното, Ботев се възползва напълно безплатно от LED таблото в Коматево благодарение на MBS и други партньори. Още повече, клубът спечели 8000 лв., използвайки го за маркетингови цели. Тези средства покриват и разходите за наем на голямо табло по време на домакинските мачове. По този начин Ботев не само изпълнява по-ефективно маркетинговите задължения към настоящите партньори, но и привлича нови.

Ръководството на клуба ще продължи работата си за създаване на по-добър имидж на българския футбол, както и ще се стреми към още по-високо ниво на представянето в домакинските мачове".

Ето как се разви сблъсъкът с Черно море!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички