Ботев Пловдив разби "кошмар" на ЦСКА в неофициалния дебют на Балтазар


Ботев Пловдив разби "кошмар" на ЦСКА в неофициалния дебют на Балтазар
Снимка: botevplovdiv.bg

1376 0

Ботев Пловдив стартира контролите си по време на зимната подготовка с разгромна победа над непретенциозния Гигант Съединение. Третодивизионният тим набра популярност по родните терени в края на миналата година, когато достигна до изпълнение на дузпи срещу ЦСКА в турнира за Купата на България.

И докато възпитаниците на Саша Илич срещнаха големи затруднения срещу Гигант, то "канарчетата" зарадваха новия си наставник Бруно Балтазар с 8:0 в неофициалния дебют на португалеца.

Двубоят се игра на клубната база в "Коматево" във формат от две полувремена по 35 минути. В герои за победителите се превърнаха открилият в 13-тата минута Мартин Секулич, разписал се общо на два пъти, Емануел Току също с два гола, Траоре, Михаил Прокопиев, Цветан Горанов и Атанас Чернев.

Впечатление в срещата направиха дебютното попадение на Михаил Прокопиев за "жълто-черните", който оформи 5:0 в началото на втората част с воле, както и дебютът на новото попълнение Красиан Колев, който бе закупен от столичния Септември.

В неделя "канарчетата" заминават на двуседмичен подготвителен лагер в Дубай, където тимът ще изиграе още три контролни срещи. Към този момент те имат уговорки с латвийския Рига и руските Урал Екатеринбург и Спартак Москва. 

Вижте кога Тодор Неделев може да се завърне в игра за Ботев Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички