Много екшън и три интересни сблъсъка с марка "Първа лига" в съботния ден


Много екшън и три интересни сблъсъка с марка "Първа лига" в съботния ден
Снимка: LAP.bg

2085 0

След като Септември и Хебър не успяха да се победят във вчерашния ден (3 ноември), то сега 17-ия кръг в родната Първа лига продължава с пълна сила и ще ни направи свидетели на три доста любопитни срещи.

Кой Ботев ще надделее?

Отборите на Ботев Пловдив и Ботев Враца се изправят един срещу друг в пряк сблъсък за десетото място в 12:45 часа. Ако момчетата на Желко Копич грабнат победата у дома, то те ще си запазят десетата позиция и ще дръпнат с пет точки пред съперника си днес, който е 11-и. 

Формата на врачани обаче не е от най-добрите. В последните си пет сблъсъка те са допуснали 3 поражения, 1 равенство и могат да се похвалят само с 1 победа срещу Берое в изминалия кръг, където показаха живец и именно заради това не трябва да бъдат подценявани днес.

ЦСКА 1948 получава втори шанс

"Червените" посрещат Пирин Благоевград у дома, а срещата е с начален час 15:00. Момчетата на Любослав Пенев направиха равен 1:1 през юли с "орлетата" и загубиха ценни точки, сега ще направят всичко възможно, за да се поздравят с победата.

Пирин обаче ще трябва да направи нещо, ако иска да излезе от дупката, в която се намира. Трите загуби и двете равенства в последните пет мача на клуба, както и предпоследното място в лигата не са атестат затова, че има промяна в играта на тима.

Мечтата на Александър Тунчев за нешо голямо

Берое посреща Арда в последния мач от съботната програма, който е с начален час 17:30. На практика и двата тима не се намират в никак добра фрома. Заралии на 13-ата позиция с 3 загуби и 2 равенства в последните си пет срещи.

Момчетата на Александър Тунчев пък претърпяха тежко поражение с 1:3 от ЦСКА през изминалия кръг и надали ще влязат с особено самочувствие в мача в Стара Загора. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички