Ботев Пловдив преговаря с трима за нов треньор, неочакван кандидат е фаворит за наследник на Генчев


Ботев Пловдив преговаря с трима за нов треньор, неочакван кандидат е фаворит за наследник на Генчев
Снимка: botevplovdiv.bg

6810 0

Ботев Пловдив вече работи усилено по ангажирането на нов треньор на отбора. „Канарчетата“ вчера официално се разделиха със Станислав Генчев, само 6 кръга след началото на сезона в Първа лига.

Със задачата да осигури качествен наставник се е заел новият спортен директор Артур Платек. В плановете на полския шеф фигурират три специалисти.

ПРЕГОВОРИ СЕ ВОДЯТ БРАЗИЛЕЦ И ДВАМА БЪЛГАРИ

Кандидатурите за заместник на Генчев са реномиран бразилец и двама българи, твърди „Блиц“. Възможно е да се изясни кой ще седне на горещия стол още преди паузата в родния шампионат. В мача срещу Етър ВТ  на 27 август Рафаел Ферейра ще води отбора като действащ старши треньор.

"Един от тях ще поеме "канарчетата". Шансовете на бразилеца засега са най-големи. Но запомнете едно неписано правило във футбола - докато не видите някого да позира с нечия фланелка или с договор в ръце, не вярвайте на 100 процента", уточни достоверен източник изданието от Пловдив. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ексклузивно в SL! Ще смени ли Неделев Лудогорец с Ботев Пд или друг клуб? Агентът на звездата разкри за интерес към Тошко

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички