Строителят на стадион „Христо Ботев“ избухна: Торбата с лъжи на Настрадин Зингаревич и Хитър Ослан


Строителят на стадион „Христо Ботев“ избухна: Торбата с лъжи на Настрадин Зингаревич и Хитър Ослан
Снимка: Mario Chomakliyski / LAP.bg

2892 0

Собственикът на ПИМК Илиян Филипов изкара 16 лъжи на Антон Зингаревич, свързани с Ботев Пловдив. Припомняме, че пловдивският бизнесмен и негова компания построиха стадион „Христо Ботев“ под тепетата.

Освен това Филипов показа и снимки на чат с руския собственик на „канарчетата“. За целта той използва Фейсбук страницата на фирмата.

Вчера Филипов поиска от Зингаревич да върне акциите на Ботев Пловдив.

Ето какво публикуваха от ПИМК:

"1-ва лъжа: При взимането на акциите и обещание към жълто-черната общност - Голямото израстване на Ботев Пловдив

2-ра лъжа: Издръжката на клуба без заеми от Настрадин Зингаревич – клуба е задлъжнял с много милиони към него!

3-та лъжа: Продажба на акции, водене на преговори - По договор със сдружение Ботев Пловдив, Настрадин Зингаревич НЯМА право да продаде акциите без одобрение на общо събрание на сдружение Ботев!

4-та лъжа: Американска група, към която съм имал някакви интереси - Нито познавам, нито съм разговарял с каквито и да е групи, за да продавам нещо, което не притежавам! В продължение на това ще кажа, че никога не съм искал да съм президент и не съм искал акциите на клуба, а само да помагам!

5-та лъжа: Обещание на среща с феновете в неговия скайбокс, че Ботев ще е в топ 3 - в присъствие на най-малко 10 фена

6-та лъжа: Бизнесът не помагал на Настрадин Зингаревич - По моя счетоводна информация за една година с бизнеса събрахме 2 млн,712 хил лв. - 912 хил от ПИМК, 1 млн, 800 хил лв. от мои партньори, приятели, доставчици и хора, милеещи за нашия клуб. Искам да подчертая, че всеки един от нас, даваше тези пари на милиардера Настрадин Зингаревич и нито един от нас не е по-богат от него финансово, но е по-богат душевно!

7-ма лъжа: При първата ни среща обеща, че всеки месец ще получаваме всички плащания и разходи на клуба. Това стана на срещата в моя офис. И след като бизнеса започне да помага ние ще получаваме тази справка. Естествено голяма лъжа!

8-ма лъжа: Участието ми във взимане на решения в Ботев Пловдив - Не съм бил юридически никакъв в клуба, за да се внушават такива заключения!

9-та лъжа: Наслагване на мнение, че ми е фалшива подкрепата - В две мои декларации, категорично съм подкрепил Настрадин Зингаревич и застанах рамо до рамо до него на пресконференцията, за да сваля напрежението от него, защото мислех че ще поведе клуба в правилна посока.

10-та лъжа: Бил съм говорил много - Да може би, но имаме най-красивият стадион, като той ще стане още по-красив. А Настрадин Зингаревич плаща за него 5000 лв. месечно в сравнение с ЦСКА за своя стадион „Българска Армия“, във вида в който всички го знаете, плаща 117 хил лв. месечно.

11-та лъжа: Прочетох, че съм бил кандидат за борда на директорите на Ботев – ГОЛЯМА ЛЪЖА ! Беше ми предложено от Хитър Осран да вляза на негово място като предложението дойде лично от него, а не от Настрадин Зингаревич. НЕ ВЛЯЗОХ, именно поради съдържанието на тази декларация!

12-та лъжа: Хора от бизнеса на Пловдив обяснявали на Настрадин, че съм бил човек, който ще го излъже - Категорично, нито Настрадин, нито Хитър не познаваха никого от бизнеса при първото им идване в Пловдив. Над 90% от контактите им ги създадох АЗ. А и не знам човек, който може да убеди 50 фирми да помагат на милиардер да е лъжец.

13-та лъжа: Генчев не иска Янис Карабельов - Това е голяма лъжа! Аз лично съм разговарял с него.

14-та лъжа: Кристиан Димитров - лично предложих на Настрадин, когато Кристиан беше в ФК КЛУЖ да го вземем в Ботев за 1 год, като аз лично ще му плащам заплатата, но той ми отговори, че е много бавен, може да проверите GPS на Джаспър и Пунчец, които са като трабанче в сравнение с Кристиан Димитров.

15-та лъжа: Аз съм бил избрал Станислав Генчев - Потвърждавам, че съм твърдо подкрепил профила на Станислав Генчев за треньор и който и до днес подкрепям. За нас беше много важно Ботев да има български треньор, за да знае обществото какво се случва в клуба. За това беше важен неговият избор. Първият избор на Настрадин Зингаревич беше Станимир Стоилов, който обаче отказа след чакане от 2 седмици. При среща, на която имаше много хора, изненадващо за всички нас, Настрадин Зингаревич ни обяви, че негов избор за треньор е Любослав Пенев. Ние всички отговорихме, че нямаме против щом е българин, но докато течеше този разговор, Зингаревич получи СМС от Пенев, който вдигна двойно парите си и получи отказ. Именно след това Настрадин взе решение, че ще разговаря със Станислав Генчев, който беше и последният вариант за треньор на Ботев Пловдив. ПАК КАЗВАМ, на тази среща имаше много хора, свидетели, което много лесно може да се докаже.

16-та лъжа: По повод нощното ревливо видео, в което Настрадин се обръща към цялата ботевистка общност и говори за нашето бъдеще - Важно е да кажа и няколко цитата от него с доказателства по повод публиката на Ботев Пловдив за случилото се след мача с Локомотив София:

1-ВИ ЦИТАТ: "ПУБЛИКАТА НА БОТЕВ Е В СРЕДНОВЕКОВИЕТО."

2-РИ ЦИТАТ : "ТОВА СА ПСЕВДОФЕНОВЕ, КОИТО ПОЗОРЯТ КЛУБА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ."

3-ТИ ЦИТАТ: "НИКАКЪВ СПОНСОР НЯМА ДА ДОЙДЕ В ТОЗИ БАРДАК!"

П.С.:

Уважаеми Ботевисти,

Нека всеки един от вас, който е имал контакти с Настрадин Зингаревич и Хитър Ослан да установи какви лъжи могат да излязат от тяхната торбичка. Когато сме обединени, тогава сме най-силни! Не позволявайте задкулисието и интригите да съсипят нашия клуб!

С Уважение,

Илиян Филипов".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Първо в SportLive! Ботев Пловдив иска ас на Левски

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички