Японският Хирошима обяви контрола с ЦСКА в Турция, "червените" мълчат


Японският Хирошима обяви контрола с ЦСКА в Турция, "червените" мълчат
Снимка: Cska.bg

1734 0

Зимният трансферен прозорец отвори, футболът в България отдавна прекъсна, а отборите вече мислят за зимните си подготовки преди подновяването на сезона у нас. ЦСКА ще заложи на обичайното и ще прекара своя лагер в Турция.

С това обаче до момента се изчерпва информацията от "червените". Ръководството на клуба понесе критики относно това, че не разкрива как ще протече подготовката на "армейците", както и кога и срещу кои отбори възпитаниците на Саша Илич ще се изправят.

И докато от "Българска армия" към момента не излиза нищо по въпроса, то други клубове разкриват, че вече са си уредили контрола с 31-кратния шампион на България. 

Японският Санфрече Хирошима ще бъде един от съперниците на "червените" в Турция. Това разкрива публикация на "Sanfrecce Hiroshima EN -unofficial-" в "Туитър". Като дата на двубоя е определена 18-и януари (сряда). Интересно е, че част от тима е и бившият играч на Лудогорец Пиерос Сотириу.

ЦСКА има изключително важната задача да се подготви по най-добрия начин, за да запази преднината си на върха в Първа лига. "Армейците" неведнъж показват колебливи игри след зимната пауза, което на няколко пъти им коства титлата.

Ето кое се очаква да е първото ново попълнение на "армейците"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички