"Ботев" Пд чака отговор от мароканец


"Ботев" Пд чака отговор от мароканец
Снимка: botevplovdiv.bg

882 0

"Ботев" (Пловдив) не се е отказал от варианта с привличаните на още един офанзивен футболист. Става въпрос за мароканеца Амин Тигазауи, който се появи за ден и в "Левски".

Той вече бе в "Коматево" за преговори с ръководството, но явно поставеният таван от 3000 евро се е оказал проблем твърди "7 дни спорт". Шефовете на "Ботев" все пак са дали няколко дни на Тигазауи, за да премисли добре ситуацията, в която се намира.

В края налятото мароканецът продължава да стои без отбор, а времето изтича. Именно на това се надяват от "Коматево" и той накрая да се съгласи да подпише с тях. "Жълто-черните" са готови директно да предложат договор на футболиста, без да премине пробен период.

Междувременно стана ясно, че мароканецът е отправил странно искане към ръководството на интересуващия се от него "Ботев" (Пд). Тигазауи е заявил на шефовете на "жълто-черните", че иска да получи видеозаписи на град Пловдив, базата в "Коматево", историята на клуба и мачовете на отбора от началото на сезона. Все пак желанието на играча е изпълнено и от "Ботев" са изпратили исканите видеоклипове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички