Шлияк: Литекс няма нужда от съдийска помощ


Шлияк: Литекс няма нужда от съдийска помощ

938 0

Литекс няма нужда от съдийска помощ, обяви треньорът на "Ботев" Пловдив Ермин Шиляк след оправда загубата с 0:2 от Литекс.

„Литекс е достатъчно добър, за да може и без подобна съдийска помощ. Имаше играчи, които правеха по 5-6 нарушения, които така и не получиха жълти картони. Не мога да разбера защо това се случва. Някои от тях си помагаха дори с лакти. Това не беше дуел. Футболист на Литекс дори трябваше да получи червен картон. Имаше фаул срещу Старокин, когато те вкараха втория си гол“, коментира словенецът.

„Виждам, че ни беше много трудно след паузата да изградим добър ритъм. Тъкмо тя ни пречупи в известен симъл и ни е трудно да рестартираме представянето си. Ние изпуснахме доста шансове. Литекс също имаше много възможности, но не мога да разбера реферите, които дадоха голяма част от нарушенията в тяхна полза“, каза още наставникът на пловдивчани.

„Ние имахме своите възможности, но ги пропиляхме. Беше ни трудно без Лъчо Балтанов. Той е нашият номер 10. Мариян Огнянов също е конту4зен. Това са двама играчи на много важни позиции за нас, на които не можем да разчитаме. В цикъл сме от три много тежки двубоя. Сега идва ред на Лудогорец, после е и мачът с Левски. Очаква се Лудогорец да спечели пред собствена публика и да спечели“, добави Шиляк.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички