Бандаловски отнесе солидна глоба заради изказване срещу съдия


Бандаловски отнесе солидна глоба заради изказване срещу съдия
Снимка: Botevplovdiv.bg

931 0

Дисциплинарната комисия към БФС наложи глоба в размер на 3000 лева на Иван Бандаловски. Защитникът на Ботев Пловдив обиди рефера на баража за Лига Европа Станислав Тодоров пред медии веднага след двубоя.

"По сезиране на Комисия „Етика и феърплей“, за публично уронване честта или достойнството на съдия, на основание чл.37, ал.1, т.17, ал.2, б. А от ДП /2019/2020/ – ДК наказва Иван Бандаловски – футболист на ПФК „Ботев“ Пловдив с глоба в размер на 3000 лева", пишат от БФС.

С две срещи и глоба от 200 лева е наказан Уесли Ната от Царско село, а с по един мач горят съотборникът му Симеон Мечев и Джонатан Перейра от Ботев Пловдив.

"Нямаше смисъл да идваме. Видяхте за какво става въпрос.То е просто смешно. Този тумор докато не се изтръгне от българския футбол... Ние вкарахме гол, той се уплаши да не вкараме втори. Казах му да е щастлив, ако вземе премия накрая. Той ми каза, че ако му дадат, ще вземе", заяви Бандаловски, заради което и бе наказан. А как отговори Венци Стефанов на Бандаловски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички