Тодор Неделев дори не погледнал офертата от Трабзонспор, изпуснал е огромна заплата?


Тодор Неделев дори не погледнал офертата от Трабзонспор, изпуснал е огромна заплата?
Снимка: БГНЕС

1785 0

Макар и от Ботев Пловдив да казват, че все още има шанс Тодор Неделев да бъде продаден в турския Трабзонспор, такъв почти няма, твърди „Меридиан Мач“. Причината е, че турците са се отказали, защото им е омръзнало да чакат отговор от халфа. А са го чакали цели 7 месеца, като той дори не е погледнал офертата.

Ако Неделев бе приел офертата, то за него щеше да има истински златен дъжд. Заплатата му на месец щеше да е около 90 000 евро, което прави над милион евро на година. В касата на „канарчетата“ пък щяха да влязат сериозните 1,5 млн. този момент щяха да са жизнено важни за клуба. Причината от Трабзонспор все пак да склонят да чакат толкова много време Неделев, е родният мениджър Несим Нешадов.

Само неговите контакта са накарали турците, които ще играят в квалификациите на Шампионска лига, да дадат такъв картбланш на Неделев. Сега Неделев остава в Ботев и през следващия сезон, след който договорът му свършва. Така той ще може да подпише с друг клуб като свободен агент, като в касата на Ботев няма да влезе и стотинка, вместо 1,5 млн. евро, които щяха да платят от Трабзонспор. Междувременно, ясен е съдията за решаващия бараж между Славия и Ботев за Европа, БФС не се съобрази с "канарчетата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички