Стефанов: Ще привличаме млади, преспективни момчета


Стефанов: Ще привличаме млади, преспективни момчета
Снимка: Facebook

2148 0

Малко по-рано тази вечер отборът на Славия победи Ботев Пловдив с 2:1. По този начин „белите“ си спечелиха правото да играят в турнира Лига Европа през следващия сезон.

След срещата президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе много доволен от успеха и класирането на неговия тим за евротурнирите. „Вижте, аз искам да благодаря и да отдам заслуженото на моя приятел и колега Младен (бел.ред. - Младен Ст и тази купа да му я честитя на него, защото толкова години сме заедно, толкова години се борим, виждате, че работим само с българи и искаме нашите деца да имат възможност да просперират, да се изявяват и дай Боже покрай тях и други отбори да се запалят, да се заредят с това нещо и да можем да имаме по-добър национален отбор. Защото според мен само това е пътят.“

„Аз съм безкрайно щастлив и смятам, че занапред ще продължаваме по същия начин и съм убеден, че и други клубове ще последват нашия призив. Надявам се да минем втория кръг в Лига Европа, пък на третия - каквото сабя покаже, защото там вече има сериозни отбори. Ще привличаме млади, преспективни момчета. Виждаме, че може и с българи, може и с по-млади, с по-неизвестни имена, когато са като колектив, като юмрук, виждате, че се получава“, заяви Венцеслав Стефанов след срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички