Балтазар след поражението: Неделев вече не е тук и трябва да се развиваме, не можем да продължаваме с грешките


Балтазар след поражението: Неделев вече не е тук и трябва да се развиваме, не можем да продължаваме с грешките
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

919 0

Треньорът на Ботев Пловдив Бруно Балтазар говори за загубата на своя отбор от Септември с 1:2 в Първа лига. Треньорът сподели, че тимът няма право да допуска такива лесни попадения и че ще се справя с футболистите, които има.

Коментар за мача

"Мисля, че Септември започна мача по-добре. Отборът работеше добре по фланговете и трябваше да сме достатъчно подготвени за това, но не ни се получи. Налагаше се да се пренастройваме по време на мача. Допуснахме гол от корнер и трябваше да преследваме изравняването до края на полувремето. Търсихме топката, установихме контрол и стигнахме до гол", започна Балтазар.

"През второто полувреме контролирахме събитията, създадохме положения, но допуснахме недопустима грешка, при която ни вкараха гол. Трябва да се фокусираме върху следващия мач, който е много важен за нас. Днес не се получи, тъй като пропуснахме нашите положения, а и Септември е силен отбор. Не успяхме да изравним, което е разочароващо".

Основните футболисти на Ботев и проблемите на клуба

"Тодор Неделев разполага с уникални качества, няма съмнения. Той не е тук и трябва да се развиваме без него. Бароан се опита да помогне и даде, каквото успя. Същото важи и за Красиан Колев, който вкара на Черно море и се представи страхотно. Той е много силен футболист и има силите да влезе в ролята на Тодор Неделев. Скокът за него е сериозен и ще има нужда от адаптация, но съм сигурен, че за него предстои най-доброто".

"Нямаме страшно много опции, но пак ще кажа, моята работа е да намеря разрешаване на проблемите и няма да се оправдавам с хората, които имам. Днес не се получи, за разлика от Черно море, но в следващия мач ще покажем най-доброто от себе си. Има страшно много срещи и трябва да опитаме да печелим всяка възможна точка. Но не може да продължаваме да допускаме такива лесни грешки, както се случи днес".

Очакванията преди дербито с Локомотив

"Както срещу всеки един съперник, ще трябва да се подготвим за Локомотив Пловдив. Това е специален мач за града. Но абстрахирайте се от емоциите, това е поредният съперник, срещу когото трябва да спечелим. Искам всеки мач да контролираме играта, да държим топката и това е нашият стил, който очевидно ще изграждаме във времето. Опитваме се да се подобряваме всеки ден и всеки мач", завърши Балтазар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички