Възходът на Септември спря Ботев преди дербито на Пловдив (ВИДЕО)


Възходът на Септември спря Ботев преди дербито на Пловдив (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

2282 0

Септември откри 23-тия кръг в Първа лига с успех над Ботев Пловдив с 2:1 на Националния стадион "Васил Левски". В герои за победителите се превърнаха младите Мартин Петков и Симеон Александров, съответно с попадения през първото и второто полувреме, докато Мертенс вкара за гостите.

По този начин столичани се доближиха до Ботев Пловдив във временното класиране, след като събраха 22 точки, докато грандът има с 4 повече и заемат съответно 11-тата и 10-тата позиция преди разиграването на останалите срещи от кръга. Трябва да се отбележи, че в следващия кръг “канарчетата” приемат Локомотив Пловдив.

В центъра на София Септември записа първия си успех срещу именития си съперник от 1998 г, насам, като трябва да се отбележи, че възпитаниците на Балтазар не се представиха на очакваното ниво. Статистически гостите владяха кълбото едва с 2% повече, но допуснаха по-голям брой изстрели срещу вратата си и това си пролича в крайния резултат.

Следете развоя на всички срещи от 23-тия кръг на Първа лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички