Азрудин Валентич: Виждам играчи, които дават максимума от себе си и това е добре


Азрудин Валентич: Виждам играчи, които дават максимума от себе си и това е добре
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

773 0

В събота Ботев (Пловдив) постигна успех с 2:1 в приятелски мач срещу Металист Харков.

Наставникът на "канарчетата" Азрудин Валентич разкри, че не е доволен от представянето на отбора през първото полувреме. През втората част обаче треньорът е харесал промяната у възпитаниците си. 

"Това беше първи мач след две седмици тежка подготовка. Не ми хареса първото полувреме. Опитвахме през цялото време да играем в средата и им дадохме много голови възможности“, коментира той пред клубната телевизия на "жълто-черните".

„Второто полувреме беше много по-добро, особено първите 30 минути. Бързо темпо, игра с едно докосване. Сменихме малко позициите, сменихме и двама играчи и това се отрази. Отбелязахме два гола и имахме още един шанс. За първи мач това е добре.

Тази предсезонна подготовка е по-къса с една седмица. Последната такава за нас беше много интензивна. Имахме 7 тренировки и един мач. Видях играчи, които бягаха на максимума си. Това е добре.

В последните две седмици работихме много по тактическата подготовка в атака и защита. Опитваме се да сме максимално свежи преди първия мач с Хебър. В неделя се прибираме, в понеделник ще почиваме, а от вторник започваме с активация“, допълни още той.

Ето каква важна новина пристигна при пловдивските Ботев и Локомотив

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички