Неделев с първи думи след кошмара: Не питам защо мен, благодарен съм, че съм жив!


Неделев с първи думи след кошмара: Не питам защо мен, благодарен съм, че съм жив!
Снимка: БГНЕС

2069 0

Звездата на Ботев (Пловдив) и национал на България Тодор Неделев проговори за първи път след инцидента в Грузия, при който пострада сериозно. Халфът изрази благодарността си към много хора, които са имали принос към възстановяването му след операция на главата.

Неделев благодари на най-близките си хора, но на първо място на лекаря, който спаси живота му. Благодарност имаше и към БФС, които организираха транспортирането му в България със специален самолет. Ето какво написа Неделев:

Една секунда може да преобърне целият ти живот! Мечтите и плановете за бъдещето в един миг изчезват, там в мрачният тунел… Сега не се питам защо на мен, не търся вина в никого. Просто съм благодарен, че съм жив! Няма думи, с които мога да изразя благодарността си към човека, който ми даде шанс за втори живот, Проф. Шота Ингороква и екипът му.

Благодаря от сърце и на д-р Бисер Бочев за навременната намеса и постоянните грижи по време и след операцията. На най-прекрасната жена на света за това, че беше неотлъчно до мен и ми вдъхна сили да премина през това изпитание. На моето семейство, което беше непрестанно в мислите ми, за любовта и подкрепата. На всички мои близки и приятели, които ми даваха кураж.

Искам да благодаря на Български Футболен Съюз, на Българското посолство в Грузия, на консула Ралица Димитрова, както и на Грузинската федерация за това, че бяха до мен през цялото време на престоя ми там. И не на последно благодаря на всички познати и непознати хора, които ми изпращахте позитивната си енергия. Сигурен съм, че скоро ще се завърна на терена по-силен от всякога! А ето и първите снимки на футболиста след инцидента.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички