Ас от Първа лига ще избира между Лига на конференциите и партньорство с бивша звезда на ЦСКА


Ас от Първа лига ще избира между Лига на конференциите и партньорство с бивша звезда на ЦСКА
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1635 0

Интересът към един от отличаващите се играчи в елита на България се увеличава, като той ще може да си осигури трансфер още през зимата. Става дума за Емануел Току от Ботев Пловдив, към който продължава да има интерес от страна на белгийския Льовен. 

Оказва се, че заподноевропейският тим е имал свой представител при домакинството на "канарчетата" на Ботев Враца в изминалия кръг, когато пловдивския гранд разби съперника си с 6:0, пише "Тема Спорт". Тогава следеният футболист бе близо до отбелязването на попадение, но Красимир Костов го лиши от възможността. 

Клубът от Белгия вече се подсили преди няколко сезона с бившия национал и играч на ЦСКА - Кристиян Малинов, записал 15 срещи в местния елит от началото на сезона. Междувременно ганаецът е следен още от лятото, но тогава от Ботев не приеха съответното предложение. 

Още през миналата седмица стана ясно, че към перспективния талант има интерес и от Скандинавския полуостров, а въпросният тим е сред продължилите в Лигата на конференциите. Вижте кой е отборът!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички