Ето причината, поради която Ботев Пловдив не се раздели с една от звездите си Емануел Току


Ето причината, поради която Ботев Пловдив не се раздели с една от звездите си Емануел Току
Снимка: botevplovdiv.bg/

2437 0

Една от звездите на Ботев Пловдив - Емануел Току, се разминал с много сериозен трансфер. Офанзивният полузащитник е бил силно желан от белгийския Льовен, който към момента се представя страхотно в местното първенство, заемайки 4-ата позиция в класирането. 

Сделката между двата тима обаче пропаднала в последния момент, съобщава "Тема Спорт". Льовен е изпратил официална оферта за 22-годишният състезател, но тя е била първоначално отхвърлена от "канарчетата", които искали по-голяма сума. 

На по-късен етап пловдивчани дали съгласие да намалят парите, които ще получат, но вече било късно и трансферът се провалил. Това изглежда оставя вратата на Току към белгийците отворена за зимния прозорец. Договорът на футболиста с "жълто-черните" е до лятото на 2024 г.

Според информациите той е останал силно разочарован от случилото се, като дори заявил, че е готов да отиде под наем в друг отбор. Това обаче дори при желание от "канарчетата" да се случи, което било малко вероятно, е било невъзможно, поради проточилите се преговори.

Ето огромната сума, която пловдивчани събраха за наводнените села в Карловско

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички