Антон Зингаревич заговори за опит да му вземат Ботев Пловдив: Не съм си и помислял да се оттеглям


Антон Зингаревич заговори за опит да му вземат Ботев Пловдив: Не съм си и помислял да се оттеглям
Снимка: https://botevplovdiv.bg/

872 0

Собственикът на Ботев Пловдив Антон Зингаревич говори по няколко теми,свързани с клуба. Той сподели, че финансовото състояние е стабилно, а отношенията му със строителя на "Колежа" Илиян Филипов са само договорни и не е помислял да се оттегля от клуба. Според него той е искал да му отнеме пловдивския клуб.

Не разбира защо Илиян Стефанов иска да вземе Ботев Пловдив

"Финансовото положение на Ботев е стабилно. Като цяло времената са трудни за всички клубове, но състоянието на клубовете не трябва да зависи само от собствениците, а да се наложи модел, през които отборите могат да се самоиздържат. Това се опитваме да направим и мисля, че до някаква степен това започва да се случва. Продадохме не малко футболисти. Това естествено изисква време, за да се адаптираме и това неминуемо води до промени в клуба. Вече мисля, че имаме стабилност и сега трябва само да продължим развитието", сподели Зингаревич пред "dsport".

"Нямам никакви отношения с Илиян Филипов, само договорни, които той има с клуба. Той има бокс на стадиона и толкова. Той се опитваше да се постави в позиция да може да вземе клуба, което аз не мога да разбера откъде идва това. Аз никога не съм си и помислял да се оттеглям на първо място, за да има такава възможност".

Доволен е от работата на наставника на Ботев Пд

Още: Ботев Пловдив с престижна победа в приятелски мач, Черно море се издъни

Допълни, че знае само за някакви неща от пресата за проблеми с някои от феновете, но не вижда защо неговото име е било замесено в скандал.  "Инвестирали сме около 3 милиона лева като клуб в стадиона. Мисля, че ще продължим в тази линия. Ще построим фенмагазин и някои други неща, но към момента най-важното е да бъде довършен изцяло стадионът. Базата в Коматево мисля, че е в доста добро състояние, разбира се има идеи да продължим развитието и там, но ще го правим стъпка по стъпка", обясни Зингаревич структурните планове по съоръженията на Ботев.

"Имаме доста голям състав в момента и мисля, че ако някой не си тръгне, това ще е положението до лятото. Възможно е Бароан да си тръгне, тъй като има договор до лятото. Ние му предложихме нов, но отказа, за което го разбирам. Беше над две години с нас и иска да направи следваща стъпка в кариерата си. Привлякохме Георги Николов и се подсилихме доста така. Винаги имаме варианти, но към момента мисля, че имаме балансиран състав", каза той, като допълни, че се надява наставникът Душан Керкез да остане. Вече имаше спекулации, че Ботев Пловдив продава Антоан Бароан на отбор от Западна Европа?

Още: С атрактивен гол Ботев (Пд) взе първа победа в зимните контроли

Официално: Ботев Пловдив се сдоби с нов футболист - вратарят Матвей Игонен е третото ново попълнение на "канарчетата"

Кандидат за Георги Николов се преориентира към Антоан Бароан

Нова загуба остави Ботев Пловдив без победа, но "таен" трансфер излезе на преден план

Силна заявка от Антон Зингаревич: Ботев Пловдив ще се намеси в битката за върха "съвсем скоро" (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички