Турски тим останал силно впечатлен от две от звездите на Ботев Пловдив


Турски тим останал силно впечатлен от две от звездите на Ботев Пловдив
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

2916 0

Скаути на турския елитен Коняспор са били на стадион "Българска армия" за полуфинала реванш между ЦСКА и Ботев Пловдив. Според местните медии те са останали удивени от представянето на звездата на жълто-черните Тодор Неделев и централния защитник Кристиан Димитров.

И двамата вкараха по един гол за достигането на тима до битката за трофея. "Треньорът Айкут Кочаман вече е получил доклад с представянето им. Със сигурност той няма да пропусне изпълнението на Неделев за първия гол в срещата", отбелязват в Турция, информира "Тема спорт".

Коняспор се намира на десето място в местния елит. За този тим преди време игра нападателят Димитър Рангелов. През лятото на 2017 година клубът привлече халфа Мехди Бурабия от Левски за 500 хиляди евро. В турските медии има информации, че Неделев и Кристиан Димитров са желани и от гранда Фенербахче, който през този сезон изпадна в сериозна игрова криза. Те са искани и от ЦСКА, както и от други чуждестранни клубове. Затова надали Ботев ще успее да ги задържи през следващия сезон.

По-рано днес пък се появи информация, че ЦСКА се оглежда за нов треньор и отгоре в списъка е наставникът на пловдивчани - ето и повече подробности.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички