ЦСКА обмисля смяна на Пенев, поглежда към треньора на Ботев Пд


ЦСКА обмисля смяна на Пенев, поглежда към треньора на Ботев Пд
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

6447 0

Отпадането на ЦСКА от Ботев (Пловдив) за Купата на България драстично намали шансовете за трофей на "червените", тъй като в първенството изостават на 5 точки от лидера Лудогорец.  На „Армията" вече правят развносметка за поредната пропиляна година и ръководството обмисля смяна на политиката.

Тя вероятно ще засегне и треньорския пост, защото любимецът на много от феновете Любослав Пенев не постигна търсеното израстване на отбора във важните мачове, твърди "Меридиан мач". Интересното е, че след двата мача с „жълто-черните" именно техният наставник Николай Киров се изкачва нагоре в листата сред кандидате за нов наставник на „червените". Той определено е сред фаворитите, след като доказа, че умее да развива отбора си в трудна обстановка, без сериозен финансов ресурс и с огромно текучество на основни изпълнители.

От „Армията" виждат и надежда, че биха могли да увеличат шансовете си за привличането на Тодор Неделев и Кристиян Димитров, ако им дадат възможност да продължат да работят с досегашния си треньор. Договорът на Белия с Ботев обаче изтича след година и пловдивчани вече дадоха ясни индикации, че искат да го задържат за още по-дълъг период.

Киров е на път да изведе „канарчетата" до трети трофей, след като вече спечели Купата на България през 2017-а, а след това ликува срещу Лудогорец и за Суперкупата. Без скъпа селекция под негово ръководство Ботев изнесе и много силни мачове в евротурнирите, успявайки да отстрани клубове с далеч по-голям бюджет като Бейтар Йерусалим.

А какво бе мнението на Любослав Пенев след отпадането за Купата - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички