Николай Киров: Чака ни един исторически финал, но никой не помни финалистите


Николай Киров: Чака ни един исторически финал, но никой не помни финалистите
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пловдив)

1149 0

Отборът на Ботев Пловдив се класира за финал за Купата на България. Момчетата на Николай Киров получиха два червени картона, но стигнаха до равенство 3:3 срещу ЦСКА. След успеха с 3:2 в Пловдив, този резултат се оказа достатъчен, за да може "канарчетата" да продължат към финала, където ги чака градският съперник Локомотив.

"Много емоции в днешния мач, но заслужено продължаваме напред. Мачът започна добре, през първото полувреме бяхме почти перфектни. Червеният картон обърка постройката ни и ЦСКА ни притисна. Отбелязаха ни три гола, но за щастие в последната минута ние стигнахме до така ценното попадение, което ни класира.

"По време на мача решенията ми не са повлияли на развоя на срещата. Всичко беше в краката и главите на играчите. Те бяха перфектни. До почивката направихме няколко много добри контри, затворихме подстъпите към нашата врата. Заслужено поведохме, а в края беше въпрос на характер да завършим сполучливо двубоя.

С 8 полеви футболисти щеше да е много трудно да играем още 30 минути. Не искам да коментирам съдиите. Чака ни исторически финал, който ще е незабравим за цял Пловдив. В живота никой не помни финалистите. Ние имаме традиции в турнира и се надявам да го спечелим отново.

"Благодаря на феновете. Винаги съм казвал едно нещо: нека те да подкрепят отбора, а момчетата никога няма да ги изложат", заяви треньорът на Ботев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички