Треньорът на Ботев: Не съм минавал на детектор на лъжата, не бих се и съгласил


Треньорът на Ботев: Не съм минавал на детектор на лъжата, не бих се и съгласил

961 0

Наставникът на Ботев Пловдив Желко Петрович заяви, че отборът му е загубил незаслужено от ЦСКА. Пловдивчани отстъпиха с 0:1 в двубой от 9-ия кръг на Първа лига.

"Мисля, че не заслужавахме да загубим. През първото полувреме играхме много добре, дори по-добре от съперника. Свършихме работата си така, както трябва, и то срещу един от най-силните тимове. Да не кажа, че дори трябваше да имаме аванс в резултата. Сами загубихме мача”, каза Петрович пред Diema Sport.

Тодор Неделев помагаше в дефанзивен план. В предни позиции знаем какво умее той. Говорим за играч, който може да произведе гол във всяка една ситуация. Днес не само той не успя, но и целият отбор. Като цяло беше тежък мачът", допълни той и коментира темата от последните дни, която бе подлагането на детектор на лъжата на играчите на Ботев.

"Детекторът на лъжата? Аз съм тук, за да бъда треньор. Какво се случва и какви са решенията на ръководството, трябва да питате тях. В понеделник дойдохме, събрахме се. Във вторник чухме, че има нещо подобно. Тренирахме много добре. За мен това не е тема. Тези въпроси са към ръководството. Аз не съм минавал през детектора. Аз съм почтен човек, няма какво да крия. Няма нужда да минавам през такова нещо. Не бих се и съгласил да го сторя. Аз съм почтен човек, не крия нищо, не бих излъгал за нищо. Не знам защо и футболистите са били подложени на това. Тези ходове не са в моите пълномощия, трябва да питате ръководството”, завърши Петрович.

А какво бе обяснението на ръководството на пловдивчани за детектора - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бизнес и спорт


Безграничното въздействие на Барселона над Каталуния

Консултантската компания PricewaterhouseCoopers публикува доклад за въздействието на футболен клуб Барселона...

Реклама
Реклама