Футболистите на Ботев Пловдив минават детектор на лъжата


Футболистите на Ботев Пловдив минават детектор на лъжата
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

2451 0

Отборът на Ботев Пловдив ще мине тест за лоялност, въведен от Георги Самуилов при "канарчетата". Става въпрос за тест, който включва и преминаването през полиграф.

Някои играчи на жълто-черните вече са се подложили на теста. Сред тях за Лъчо Балтанов и Филип Филипов, твърди Plovdivderby. Припомняме ви, че случая с полиграфа се разчу, след като голяма част от треньорите в школата отказаха да се подложат на теста.

Двама от тях (първите, които били повикани) обаче са се подложили на въпросния полиграф, но на следващия ден, останалите треньори, заедно с шефа на школата, отказаха да се явят пред психолозите, под предтекст, че не са били информирани предварително за начина на провеждане на теста.

Цялата администрация на клуба също се подложи на теста. Някои от работещите в клуба, го направиха преди треньорите от школата, а други след това. Въпросният тест за лоялност е постоянна практика в бизнес империята на Георги Самуилов и по лично негово настояване тя ще се приложи на всички нива в Ботев Пловдив.

Междувременно, излезе повече от добра новина за българските футболни запалянковци. Отпадна забраната за продажба на билети преди големи дербита. Вижте повече информация - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички