Махнаха седалките от трибуна в Коматево


Махнаха седалките от трибуна в Коматево
Снимка: botevplovdiv.bg

1452 0

По искане на полицията Ботев Пловдив махна седалките в Коматево от трибуната, където сядат най-върлите фенове на тима. Вчера служители от жълто-черните клуб демонтираха седалките от южния сектор.

Така там вече няма да има седящи. Досега това се правеше само за гостуващите блокове, но в Коматево са получили предписание от органите на реда с оглед близостта на сектора до терена. Всичко това се случи ден преди сблъсъка с ЦСКА и вследствие на сигнал, подаден до полицията след дербито с Локомотив, пише "Тема спорт".

Драконовски мерки за сигурност взеха органите на реда за двубоя Ботев - ЦСКА днес. Преди, по време и след провеждане на мача полицейските служители ще следят за недопускане на инциденти на територията на града. Ще бъде създадена организация за безпроблемно придвижване на зрителите за и от спортната база в Коматево. От сборните пунктове по маршрутите им на придвижване феновете на двата отбора ще бъдат съпроводени от полицейски екипи. В тази връзка е възможно да бъде въведено временно ограничение на движението по ул. "Коматевско шосе" и по ул."Захаридово", в отсечката до кръстовището с ул."Драговец".

На изградените контролно-пропускателни пунктове в зоната на спортното съоръжение служителите на реда ще извършват щателни проверки на посетителите и ще реагират незабавно при установени нарушения на Закона за охрана на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия. За да бъде избегнато струпване, приканваме зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона в 16.00 часа. ОДМВР - Пловдив напомня на феновете да спазват стриктно разпорежданията на служителите на реда. Нарушителите ще бъдат санкционирани съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия (ЗООРПСМ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички