Златомир Загорчич: Хич не съм доволен от мача със Спортист, измежду Черноморец и Ботев Пд предпочитам Ботев


Златомир Загорчич: Хич не съм доволен от мача със Спортист, измежду Черноморец и Ботев Пд предпочитам Ботев
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1059 0

Треньорът на Славия - Златомир Загорчич, сподели впечатленията си от победата като гост над Спортист Своге с 2:1 в мач от 1/16 финалите за Купата на България.

"Белите" се изпотиха здраво, но успяха да вземат ценен успех, който ги класира напред в турнира. Не особено убедителната игра обаче не остана скрита за наставника, който не скри, че не е доволен от видяното от своите възпитаници.

"Доволен съм само от резултата. Не играхме както искахме. Трябваше да контролираме нещата. Успяхме да вкараме в последната минута на първото полувреме гол и след това направихме груби грешки в защита. Позволихме на противника да изравни. Тогава вече беше на всяка цена да вкараме. Спечелихме дузпа и победихме с 2:1, но хич не съм доволен. Цяла седмица говорихме да не подценяваме, да сме концентрирани. Най-важното за нас е, че спечелихме мача", заяви Загорчич пред "Тема Спорт".

На пътя на столичани на 1/8 финалите за Купата ще застане победителят от двубоя Черноморец Балчик - Ботев Пловдив. Заги разкри кой от двата евентуални съперници предпочита.

"Ще гледаме и първенството, и Купата. Предпочитам Черноморец Балчик пред Ботев Пловдив за следващ съперник“, каза още специалистът.

Ето какво каза относно мачовете на "белите" за Купата на България и президентът на клуба Венцеслав Стефанов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички