Венци Стефанов: Мислим за Лудогорец, не за 1/8-финалите за Купата


Венци Стефанов: Мислим за Лудогорец, не за 1/8-финалите за Купата
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2012 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира трудното класиране на тима за 1/8-финалите на Купата на България. "Белите" играха продължения, за да победят втородивизионния Спортист (Своге) с 2:1. Стефанов призна, че в момента в клуба мислят за отложения мач с Лудогорец, който е на 26 ноември, а не за следващия си съперник за Купата. Той ще бъде победителят между Черноморец Балчик и Ботев (Пловдив).

"Нормално е да трепериш, като подценяваш съперника си. Всеки път казвам, че не трябва да се подценява нито един отбор. Трябваше да подходим по-сериозно и да си решим рано нещата, а не да играем още 30 минути. Най-важното е, че се класирахме за осминафиналите. Но първо ще мислим за Лудогорец, а не за купата. Там сигурно ще играем с Ботев (Пловдив). Не мисля, че ще стане изненада в Балчик", коментира клубният бос пред "Тема Спорт".

"Излизаме срещу Лудогорец и играем здраво. Каквото дойде и стане, такова. Славия е побеждавал Лудогорец, но не искам повече нищо да коментирам преди мача. Всеки, който участва за купата още от 1/32-финалите, ще каже, че има амбиции за нея. Продължават да съществуват и двете опции за Европа и през първенството и през Купата на България", допълни Стефанов.

Той засегна и претенциите на Спортист (Своге) към съдийството в мача. Славия победи чрез точно изпълнена дузпа в 95-ата минута. "И двата им отменени гола бяха от явни та по-явни засади, а дузпата – чиста", обобщи президентът на столичани. По-рано той коментира съдийството в Първа лига - ето какво каза. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички