Загорчич съжали, че Славия не е вкарал още голове на Хебър и обясни кризата в клуба


Загорчич съжали, че Славия не е вкарал още голове на Хебър и обясни кризата в клуба
Снимка: Lap.bg

916 0

Златомир Загорчич поздрави Славия за първия си успех през последноя месец. "Белите" бяха влезли в криза на резултатите, но днес тя приключи с 3:1 над Хебър. 

Загорчич се радва за момчетата

Сръбският специалист бе доволен от възпутаниците си, но не скри, че те вече са изпитвали притеснения за собствените си възможности. Лошите мисли били породени от серията без успех през предходните седмици. 

Загорчич отказа да коментира отново отношенията си с босовете на Славия, след като го бе сторил преди броени дни и започнаха спекулации по темата. 

Коментарът на Загорчич

За момчетата победата беше много важна. Радвам се, че успяхме. Стартирахме много добре - с играчи и много ситуации. Трябваше да вкараме повече голове, имаше след това напрежение, но основното е, че победихме. 

Когато има период без победи е трудно за футболистите. Те изпитват съмнения в себе си. Напрежението влияе върху играта, така че победата беше важна. 

Мога да съм много доволен от първите 35 минути. Успяхме да вкараме, а трябваше и повече. Тогава дойдоха колебанията. Исках да сме максимално концентрирани. Всяко единоборство е важно, тогава вкарахме два пъти и спечелихме мача. 

Не само десният фланг е важен. Имаме атаки отвсякъде и гледаме да създаваме различни ситуации. Радвам се, когато младите вкарват - това ни е идеята, да създаваме таланти.

Има още грешки, така че ни е нужно повече време. Надявам се, че ще успея. Няма да коментирам отношенията си с ръководителите", обясни Заги. 

Вижте скандално съдийско решение, което даде тласък на Славия!

Още: Синът на Любослав Пенев - Николас Пенев, и още двама попаднаха в радара на Ботев Пловдив?

Хебър изказа подкрепата си към тежко контузения Георги Николов

Любослав Пенев в ЦСКА? От какво зависи дали ще остане в Хебър

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички