Любослав Пенев в ЦСКА? От какво зависи дали ще остане в Хебър


Любослав Пенев в ЦСКА? От какво зависи дали ще остане в Хебър
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

10967 0

След сътресенията в Хебър Пазарджик в последните месеци сега излезе информация, че генералният спонсор на клуба ще дава пари и през следващия сезон. Букмейкърът прекратява някои договори за реклама с български клубове и федерации, при Хебър също щяло да има известно редуциране на средстава, но все пак спонсорът ще остане. Не от това зависи бъдещето на Любослав Пенев.

Остава ли Любослав Пенев в Хебър

Какво е бъдещето на Любослав Пенев?

От "Тема спорт" пишат, че бъдещето на старши треньора на Хебър Пазарджик зависи от това дали отборът ще успее да остане в елита на България и през следващия сезон, или ще изпадне и ще се насочи към Втора лига.

Още: Най-сетне! Любо Пенев с нормално интервю след Хебър-Етър, спомена за "негативни фактори"

Изданието допълва, че дори да изпадне, все пак генералният спонсор ще остане. Към момента местният бизнес и други благодетели, които обичат клуба, помагат сериозно за издръжката на тима от Пазарджик.

Към момента оставането в елита изглежда доста вероятно. Хебър е 11-и с 30 точки. За сравнение - последните три отбора - Етър, Ботев Враца и Пирин Благоевград, са със съответно по 13, 19 и 26 пункта.

Колегите от Actualno.com обаче излязоха с друга информация, позоваваща се на източник, близък до клуба, относно бъдещето на наставника на отбора. Според нея Любослав Пенев вече се е разбрал с ЦСКА.

Защо Любослав Пенев говори странно: Обясниха на кого и защо се "сърди"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички